Держиновниця, через яку посварилися НАБУ і ГПУ, оформила на матір квартиру за 3 млн грн (відео)

 Bihus.info

Перший заступник голови державної міграційної служби України Діна Пімахова, яка звинувачує агента НАБУ в провокації хабара, у 2012 році подарувала матері квартиру у столиці за декілька мільйонів.

Держиновниця, через яку посварилися НАБУ і ГПУ, оформила на матір квартиру за 3 млн грн (відео)

Діна Пімахова з 1999 року на державних посадах. Ніколи не мала бізнесу. За 2016 рік заробила усього 132 тис. грн, а чоловік взагалі нічого не заробив. У декларації держслужбовця міграційної служби вказано, що вона володіє квартирою на 68 кв. м і користується іще однією на 120 к.в.

Із Запоріжжя у Київ чиновниця переїхала у 2007 році, а вже наступного року купила однокімнатну квартиру на 68 кв.м. за 183 тисячі кредитних доларів. Планувала повернути борг аж у 2029 році. Нерухомості у жінки тоді взагалі не було, поручителем по кредиту виступив її тесть Валерій Пімахов.

Жінка прострочила платежі по кредиту, тож у 2014 році банк виграв суд з вимогою витребувати у Пімахової майже мільйон гривень боргу.Та прострочуючи платежі за однокімнатну квартиру, жінка знайшла декілька мільйонів на ще одну. У 2012 році Пімахова купила квартиру на 120 кв.м в елітному ЖК "Ізумруд" і за декілька тижнів переписала її на свою матір - Світлану Луценко.

Світлана Луценко мешкає у с.Григорівка Запорізької області і працює у місцевому дитячому садочку. Ані вона, ані її чоловік ніколи не мали бізнесу. Окрім квартири в столиці завідуюча дитячим садочком Світлана Луценко володіє коштовним автомобілем Porsche Cayenne. Та користується ним, як і квартирою - її дочка. У 2015 році Діна Пімахова потрапила на цій автівці в ДТП. Хоча в декларації дані про авто відсутні.

Нагадаємо, 29 листопада Служба безпеки України затримала агента Національного антикорупційного бюро. За версією СБУ, агента затримали під час спроби передачі хабара першому заступнику голови ДМС - Діні Пімаховій.

Натомість, НАБУ заявляє, що це Генеральна прокуратура України та Служба безпеки України незаконно втрутилися у спецоперацію Національного антикорупційного бюро, спрямовану на виявлення учасників організованого злочинного угруповання у Державній міграційній службі України.

НАДІЯ БУРДЄЙ

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення