​Директора лялькового театру судять за сексуальне насилля над 7-річною дівчинкою (відео)

Директора лялькового театру звинувачують у розбещенні дівчинки. Мала розповіла батькам, як чоловік чіплявся до неї просто на дитячому дні народження.

​Директора лялькового театру судять за сексуальне насилля над 7-річною дівчинкою (відео)

Популярний у столиці лялькар заперечує свою вину, а втім, чоловік три місяці вперто уникав поліції. Тож тюремна роба, замість костюма ляльковода, може стати головним одягом для Олександра Сукненка на наступні 8 років. Саме стільки зараз дівчинці, в розбещенні якої його звинувачують.

Батьки дівчинки не одразу дізналися про те, що відбувалось під час святкування. Як виявилось, запрошений аніматор, що мав розважати дітей ляльковим театром, покликав малу до окремої кімнати – нібито для підготовки конкурсів. Він запропонував зробити йому масаж, а потім сам взявся за дитяче тіло.

Про домагання ляльковода батьки могли б і не дізнатися, якби не популярна влітку акція в соцмережах про жіноче насильство «Я не боюся сказати». Мама завела з дитиною розмову на такі теми, й дівчинка відкрила їй правду про похід на день народження до друзів.

«На щастя, дуже багато часу в нього не було – там дорослі в цій квартирі, тому до статевого акту не дійшло», - каже батько постраждалої дівчинки Максим Колесников.

Не приховуючи розпачу та люті він одразу подзвонив псевдо ляльководові. І той у всьому зізнався.

«З неочікуваності він визнав, що це робив. Сказав мені, що це не вперше з ним, що таке з ним буває – є в нього потяг до дітей», - розповідає Максим Колесников.

Ошелешений від почутого, він звернувся до поліції. Три місяці підозрюваному відправляли повістки й виклики до правоохоронців, але він переховувався. Але щойно почав готувати втечу – його затримали.

«Був затриманий в центрі. Він робив документи – закордонний паспорт. Для того, ми вважаємо, щоб покинути територію України, і тим самим уникнути покарання», - резюмує прокурор Київської місцевої прокуратури № 9 Андрій Столярчук.

Підозрюваний у розбещенні маленької дитини – Олександр Сукненко, керівник інтерактивного виїзного театру PUPti. Він більше 20 років готує дітям вистави. Ходить по телеканалах на інтерв'ю і користується неабиякою популярністю.

Звинувачення у розбещені Олександр Сукненко відкидає, а все, що відбулося, називає прикрою випадковістю. Дівчинки, каже, не торкався.

«Сталося деяке непорозуміння, а може навіть і неправда по відношенню до мене, до мого бізнеса, до моєї роботи», - переконує він.

За словами Олександра, закордонний паспорт – це його право мати такий документ, і нікуди тікати він не хотів.«Неправомірних дій я не робив по відношенню до ніякої дитини», - каже лялькар.

Та суддя підозрюваному не вірить, і на місяць відправляє його до СІЗО, якщо той не сплатить 128 тисяч гривень застави. Водночас, слідчі впевнені у доказах і підозрюють, що є й інші постраждалі.

«Наявна обґрунтована підозра, достатньо доказів, що саме ця особа вчинила дане кримінальне правопорушення… Підозра по одному епізоду, але триває досудове розслідування, і також по розслідуванню буде перевірено факти на причетність зазначеної особи до вчинення аналогічних злочинів», - повідомив прокурор Київської місцевої прокуратури № 9 Андрій Столярчук.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення