Голлівудська історія під Києвом: мати і донька виявилися живими, замовника затримано

 Обозреватель

​Поліції вдалося запобігти замовному вбивству двох жінок – Надії Головач і її доньки Юлії Зайкової, які зникли в районі Броварів Київської області.

Голлівудська історія під Києвом: мати і донька виявилися живими, замовника затримано

Про це заявили в поліції Київщини.

"Так, жінки живі, подробиці ми повідомимо", – сказали нам у пресслужбі.

Головне:

Всього затримали 4 підозрюваних в організації замовного вбивства двох жінок, життя яких оцінили у 50 тисяч доларів США.Друзі розповідають, що два з половиною роки тому колишній чоловік Надії за допомогою екскаватора намагався зруйнувати комплекс "З легким паром" – її бізнес.

Журналісти напередодні зв'язався з екс-чоловіком жінки.

"Я нічого про них не хочу знати", – відповів він.

Правоохоронці перехопили інформацію про замовлення вбивства. Тому була проведена спеціальна операція, під час якої й затримали замовника злочину. Ним виявився колишній чоловік Надії Головач – Олександр.

За місцем проживання і перебування підозрюваних було проведено санкціоновані обшуки, під час яких виявлено та вилучено: сім-картки операторів мобільного зв’язку та мобільні телефони, банківські картки, частину грошових коштів, якими розраховувалися за вчинення замовного вбивства.

Напередодні повідомлялося, що Надія після розлучення ділила з екс-чоловіком майно. Сам Олександр Головач та його нова дружина не хотіли нічого віддавати. Між колишнім подружжям йшла війна за спільну власність.

Юлія Зайкова і Надія Головач

Як повідомляють у Генпрокуратурі, найближчим часом суд повинен був ухвалити рішення, яке не задовольнило б Головача. Мабуть, тому він і зважився на такий злочин.

Олександр Головач у Броварах славиться не надто хорошою людиною, його вважають досить агресивним. Наприклад, два з половиною роки тому за допомогою екскаватора він навіть хотів знести комплекс "З легким паром", яким керує його колишня дружина Надія з донькою.

А перед зникненням жінок автомобіль Надії Головач тричі підпалювали.

Як раніше повідомлялося:

18 серпня до поліції звернувся цивільний чоловік Юлії Зайкової, який повідомив, що напередодні ввечері Юлія з матір'ю поїхали в Київ на джипі Тойота, і через півгодини зв'язок із ними було втрачено.

19 серпня поліцейські знайшли автомобіль жінок, там виявили їхні особисті речі.

20 серпня увечері речник Генпрокуратури Лариса Сарган повідомила, що розкрито замовне вбивство.

Організатором виявився колишній чоловік Надії Головач. Життя жінок він оцінив у 50 тисяч доларів

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення