Гучна історія: молодика, який покалічив незнайомку у власній квартирі, чекає новий суд (відео)

Жертва молодика перенесла кілька операцій і нині готує ще один позов до свого кривдника, адже ні він, ні його родичі не дали жінці ані копійки на лікування. Нападника, який не визнав своєї вини, суд засудив до 10 років тюрми.

Гучна історія: молодика, який покалічив незнайомку у власній квартирі, чекає новий суд (відео)

На обличчі Ельвіри Прошковської тепер не лишилося жодних видимих слідів від жорстокого побиття. Її нападник, 25-річний Олег Дерев'янченко, сидить за ґратами в залі судових засідань і ховає своє обличчя від камер журналістів.

Своєї провини чоловік і досі не визнає, але в суду немає жодних сумнівів, що то саме він напав на Ельвіру Прошковську. Тож суд виніс рішення про покарання нападника на 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

"Призначити йому покарання від десяти років позбавлення волі з конфіскацією всього майна, яке є особистою власністю, за виключенням житла", - виніс свій вирок суд.

Постраждала вироком суду задоволена, але готує новий позов - щодо матеріального відшкодування.

«У мене зараз від серця відлягло, що цей покидьок не може нікого так ображати», - каже постраждала.

Все почалося як звичайне знайомство: інтелігентний та улесливий молодик говорив 47-річній жінці компліменти та запропонував допомогу: віднести до неї додому кота з ветеринарної клініки. Але як тільки хлопець потрапив у квартиру жінки, його неначе підмінили. Невідомо звідки він узяв дерев’яну палицю і заходився бити нею жінку по голові.

«У мене в голові тут глибока вм'ятина. Ззаду підійшов, йому було навіть страшно мені в очі дивитися», - розповідає постраждала Ельвіра Прошковська.

Майже півдоби побита до напівсмерті жінка пролежала у квартирі без свідомості, доки її не знайшов син. Жінка перенесла кілька операцій і тепер змушена носити у щелепі спеціальні пластини.

З помешкання Ельвіри зникли прикраси, ноутбук і гроші. Якби не камери спостреження, встановлені у під'їзді, її нападник міг би і досі гуляти на волі.

З чоловіками на вулиці Ельвіра більше не знайомиться, а всім іншим жінкам радить не бути довірливими і добре подумати перед тим, як відчиняти двері своєї квартири малознайомій людині.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення