«Надзвичайні новини» на ICTV святкують 10-річчя

 ICTV

Цього тижня «Надзвичайним новинам» виповнилось 10 років. За часи існування програми в ефір ICTV вийшло понад 3 500 випусків і 15 000 резонансних розслідувань.

«Надзвичайні новини» на ICTV святкують 10-річчя

Програма є абсолютним та незмінним лідером серед кримінальних новин. 30 000 000 глядачів із року в рік довіряють свою безпеку «Надзвичайним новинам». У кожному випуску ведучі не просто констатують факти і події, а дають поради глядачам, як не стати жертвою і запобігти таким випадкам.

2017 рік став надзвичайно успішним для команди Костянтина Стогнія – частка програми зросла на 27%.

«Інформувати і застерігати – головна мета «Надзвичайних подій». 10 років у своїх сюжетах ми намагаємося розповісти про підступні схеми шахраїв і застерегти наших громадян. Люди не завжди можуть розраховувати на владу та поліцію, тому вони йдуть до журналістів. Своєю програмою ми приносимо їм користь і захищаємо від безправ’я та несправедливості», – говорить Костянтин Стогній.

«Ми намагаємось не просто налякати і показати щось страшне для людей. Навпаки, для нас важливо донести людям, чому так сталось і допомогти уникнути такої ситуації», – доповнює Олексій Стеценко, який у лютому 2017 року став одним із ведучих проекту.

Нагадаємо, що «Надзвичайні новини» виходять в ефір ICTV з понеділка по суботу о 19.20.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення