​Не довіряйте чужим: 23-річну дівчину змушували жебракувати, відібравши доньку та документи (відео)

Відібрали немовля і примусили жебракувати. Саме таке пекло влаштувало 23-річній вінничанці підприємливе подружжя одеситів. Парочка просто запропонувала дах над головою, ніби пожалівши бідолаху. А потім у неї забрали всі дитячі гроші, відібрали паспорт, а саму – били та змушували заробляти. Тільки уявіть – дві тисячі гривень щодня. Наталя двічі намагалася втекти.

​Не довіряйте чужим: 23-річну дівчину змушували жебракувати, відібравши доньку та документи (відео)

«Проведено результативні обшуки, вилучено речові докази, а саме: документи, паспорта нашої потерпілої та співмешканця, які були насильно в них відібрані, карточка «Ощадбанку», гроші з якої у сумі 14 тисяч злочинці забрали зразу собі», - повідомив заступник начальника Управління боротьби з торгівлею людьми у Вінницькій області Дмитро Іванченко.

Сама жертва рабства нині – під охороною поліції. Де саме перебуває, правоохоронці не розголошують. Проте «Надзвичайні новини» мають ексклюзивне відео. Молода жінка розповідає, що їй довелося пережити.

«Перших три місяці було все нормально. А тоді вони примушували ходити жебракувати, і почали знущатися, битися, бити», - розповідає нині про раніше пережите Наталя, яка побувала в рабстві.

А крім того, в неї постійно забирали гроші, повністю перевіряли, чи нічого не приховує – роздягали до гола.

У Наталі не було жодної можливості втекти. Її шантажували і погрожували долею її доньки.

«Перший раз я втекла від них, хотіла забрати Віку. І вона знайшла мій номер, подзвонила до мене і каже: або ти приїдеш через два дні, або ми твою дитину просто віддаємо у дім малютки. Вони отримували гроші на Віку, до 9-ти місяців», - розповіла Наталя. Дитячих грошей рабовласникам здалося замало. Вони змушували й матір приносити дохід.

«Я ходила їм гроші заробляла. Ледь не по 2 тисячі в день приносила. Бувало і більше приносила. За це вони тримали мене. Бувало надвір не випускали мене, щоб я сиділа в хаті, щоб не втекла від них. Ходили навіть в туалет зі мною, ходили слідом», - згадує жінка.

Забрати в одеситів чужу дитину і зрештою звільнити жінку змогли тільки правоохоронці. Вони розпочали кримінальне провадження та вже оголосили парочці про підозру у торгівлі людьми. Обом загрожує до 12 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення