Неочікувано: громадяни скаржаться на величезну кількість кортежів чиновників

 Facebook

Звернення громадян на адресу редакції "Надзвичайних новин" збільшилися в кілька разів.

Неочікувано: громадяни скаржаться на величезну кількість кортежів чиновників

Друзі, я розумів, коли журналістам скаржились на владу в "минулі темні часи"! Ну, тепер то що ?! Влада народна. Реформи офігенні - як штани з лабутенами. Нова поліція завжди готова в дві хвилини приїхати і допомогти... Але чому тоді в кілька разів збільшилися звернення громадян на адресу редакції "Надзвичайних новин"?!! І якщо журналісти вже звикли до скарг на свавілля чиновників і бездіяльність поліції, то тепер додалися ще й зовсім несподівані. Скарги на величезну кількість кортежів із супроводом і пробки на дорогах. І навіть повідомлення про пожежі і знайдені боєприпаси!

Шановні глядачі! Я дуже ціную вашу увагу. Чесно! І поділяю вашу тривогу. Дійсно, кортежів тепер забагато. Раніше був строгий перелік держосіб, кому вони дозволені. Тепер же, виходить, що кожен поважаючий себе начальник Департаменту носиться з охороною і супроводом, наплювавши на ПДР і Закон. Але ж, самі привели саме цих людей до влади?

Бачите неподобства - діставайте телефон, знімайте відео і відправляйте мені на ФБ. А з приводу пожеж та боєприпасів - краще все ж телефонувати в ДСНС (нафіга було звичне МНС змінювати?). Не знаєте їх телефонів (я, втім, і сам їх не згадаю) - набирайте 102. Нехай поліція фіксує виклик і приймає рішення (захищає територію, обмежує доступ людей і тд) - вони уповноважені на це і найняті нами не тільки для того, щоб масово трощити службові автомобілі. І тільки після цього можна і нам повідомити, щоб ми проконтролювали їх приїзд і самовіддану роботу на благо суспільства. Ніяк інакше - адже бувають ситуації, коли кожна хвилина дорога. А пошту у редакції переглядаємо тільки в робочий час...

З 9 ранку у четвер вже отримали повідомлення:

- "Костянтин, як Ви оцінюєте кортеж Деканоїдзе і її ігнорування правил руху і дорожніх знаків? Я про" Бориспіль"?"

- "Вчора недалеко від Березані з'їхали в ліс пошукати гриби і знайшли випадково гранату. Ось вона на фото. Не знаю, що робити. Вирішив запитати у вас? 097.378-ХХ-32".

- "Костю, привіт. Раджуся з тобою. Там на іншій стороні озера знайшли снаряд. Ці з металошукачами зарили назад. Що робити? Там народу купа гуляє. 05096ХХ380".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення