«Прокурорці майдану» подарували елітний котедж, ціну на який вона відразу занизила в 30 разів (відео)

 Bihus.info

​Прокурор Аліна Головко, яка під час Революції Гідності виступала в суді проти 72-річного активіста Миколи Пасічника, отримала від свого батька у подарунок котедж на київських Осокорках. Про це повідомив Данило Мокрик у сюжеті телепрограми «Наші гроші з Денисом Бігусом».

«Прокурорці майдану» подарували елітний котедж, ціну на який вона відразу занизила в 30 разів (відео)

Про нову нерухомість Аліна Головко повідомила 23 травня у змінах до декларації. При цьому вона вказала, що стала власницею будинку 17 травня цього року, і заявила вартість будинку у 150 тис грн.

Тим часом ріелтор Сергій Костецький оцінив мінімальну вартість цього котеджу майже у 30 разів більше. За його словами, ціна такої нерухомості сягає 4 млн грн. (по $800 за квадратний метр при загальній площі 197 кв. м.).

В декларації Головко вказала, що батько продав їй будинок. Однак в державному реєстрі записано, що 17 травня на Аліну Головко оформили договір дарування.

Аліна Головко – тоді ще під дівочим прізвищем Мінчук, в 2014 році як прокурор Оболонського району Києва виступала в суді проти двох активістів Майдану. Зокрема, вона представляла обвинувачення проти 72-річного активіста із Вінниччини Миколи Пасічника.Чоловік Аліни Головко Павло Головко сьогодні працює в Департаменті спеціальних розслідувань ГПУ, який розслідує саме злочини проти Майдану.

Хоча в 2014 році він також виступав в суді проти активістів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення