У самогубстві 16-річного хлопця знайшли містику (відео)

Хлопець випав з 16-го поверху одного із будинків. У правоохоронців єдина версія: самогубство. Але чи так це насправді?

У самогубстві 16-річного хлопця знайшли містику (відео)

Загиблого звали Артемом, йому нещодавно виповнилося 16 років. Ніхто з рідних та друзів хлопця не вірить у те, що він міг сам вистрибнути. Натомість правоохоронцям вдалося з'ясувати, що напередодні трагедії загиблий посварився з матір'ю нібито через гроші. Через деякий час він пішов із дому в дитячий садочок забирати свого меншого брата, але туди він не дійшов. Замість цього забрався на 16 поверх загального коридору багатоповерхівки, яка розташована біля його помешкання, і вистрибнув.

Незважаючи на сварку з матір'ю, свідки стверджують, що хлопець не був сумним чи роздратованим. А у жінки, яка останньою бачила хлопця живим, склалося враження, наче він кудись поспішав.

"Хлопчик забіг і викликав ліфт. Я йому сказала, щоб він їхав, нас не чекав. Ліфт не стояв на першому поверсі, а їхав. Мені здалося нібито Артем був трохи знервований. Він нічого не сказав і швидко побіг на сходи. Ми на це не звернули увагу, а пізніше вже побачили, що він лежить", - згадує свідок трагедії Тетяна.

Знайомі та шкільні друзі в один голос стверджують: він був хорошим хлопцем. Вірити в його самогубство відмовляються.

"Дуже хороший, спокійний хлопчик. Для мене і мого сина, однокласника Артема, це був шок. Дитина настільки спокійна була все життя, що ми не можемо повірити в те, що він це зробив сам", - розповідає знайома родини Ольга.

За словами дитячого психолога, спокійні та врівноважені люди найчастіше і скоюють самогубства.

"Звістка про те, що покінчив життя самогубством хлопчик зразкової поведінки мене не дивує. Саме в таких людей найчастіше трапляються депресії. На мою думку, це було заздалегідь сплановано і тільки тепер він на це наважився",- пояснює дитячий психолог Анатолій Чуприков.

Ольга, мама одного з однокласників загиблого, згадує, що під час трагедії на сторінці в соціальній мережі одного з друзів Артема передчасно з'явився запис про його смерть.

"В одного його друга на сторінці в соцмережі був запис, що пішов з життя мій останній друг. Нас із сином здивувало те, що ще нічого не було відомо, а він уже про це знав", - говорить подруга родини загиблого Ольга.

Наразі працівниками поліції встановлюються справжні причини цієї трагедії. За попередньою судовою кваліфікацією відкрито справу за статею 115 КК – умисне вбивство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення