Секта в Мін’юсті відрами збирає гроші з пенсіонерів (відео)

Рак, гепатит, туберкульоз і навіть СНІД – усе це лікують, де б ви думали? У стінах українського Міністерства юстиції.

Секта в Мін’юсті відрами збирає гроші з пенсіонерів (відео)

В суботу, вихідний день, в одну з будівель Міністерства юстиції України всередину чомусь пливе натовп. Журналісти «Надзвичайних новин» злилися з людьми і пройшли всередину. В актовій залі Мін’юсту ніде яблуку впасти. Аудиторії, більшість якої – літні люди – зі сцени розповідають про дивне зцілення. Гроші з пенсіонерів в урядовій будівлі збирають відрами.

Зі сцени лунає: «Я вірю, ви звідси підете здоровими, амінь! А якщо ще не підете, то по дорозі зцілитесь. В який момент – не знаю. Але знаю точно, що зцілитесь. А якщо на землі не зцілитесь, то на небі точно зцілитесь, тому що там немає хвороб. Амінь!».

Зала завмерла і слухає, наче зачарована. Далі бідних, літніх і хворих вчать, як легко розбагатіти:

«Давайте і дасться вам, давайте – і дасться вам. Чим більше даєте, тим більше вам дасться… Поки я ходжу по землі – я буду використовувати цей метод привернути гроші в своє життя. Найкращий спосіб привернути гроші в своє життя – це не робота, і це не бізнес, і тим більше не крадіжка. А найкращий спосіб – це бути даятелем. Давати».

Спікер так притягує гроші з тих, хто прийшов на проповідь. У залі Міністерства юстиції між рядів пускають відра – у них пенсіонери кидають свої гроші.

Далі на сцені з'являється так званий лікар: «Розчиняться камені в твоїй жовчі, у жовчному міхурі, амінь, і камінь по нирці теж розчиниться, і підшлункова стане на місце».

Зала Міністерства юстиції – просто в трансі. Далі починається найцікавіше: «Нехай ракові пухлини помруть, хай гепатит і СНІД помруть, хай туберкульоз помре, і нехай прийде до кожної людини твоя цілюща сила. Диявол, я зв'язую тебе».

Про те, що тут відбувається, журналісти запитують в охоронця будівлі.

«Якщо люди прийшли, якщо їм дозволили, тобто провести служіння, я не відповідаю за це все. Я не здаю в оренду... Я не уповноважений коментувати», - пояснює охоронець.

Хто дозволив такі сеанси у Міністерстві юстиції? Як сам міністр ставиться до таких сеансів в урядовій установі, і хто з урядовців сам ходить лікуватися чудодійним бурмотінням? Цілий день журналісти програми намагалися отримати відповідь від Міністерства, але марно.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення