Скандал у супермаркеті: покупець звинувачує охорону у побитті (відео)

Чоловік зробив зауваження касиру супермаркету, після чого, як він каже, його почали бити охоронці супермаркету. Пізніше до побиття нібито долучився працівник ДСО. У самому магазині та в поліції охорони це заперечують і мають свої версії інциденту, а відео з камер спостереження показувати категорично відмовляються, посилаючись на таємницю слідства.

Скандал у супермаркеті: покупець звинувачує охорону у побитті (відео)

Як розповідає Анатолій, він зробив зауваження касиру щодо відсутності цінників на товарах та непрацюючих вагів. Після цього, за словами чоловіка, до нього підбігла охорона супермаркету і почала бити його по голові та тулубу.

«Я зробив зауваження касиру, з охоронцями не спілкувався. Потім підійшли до мене охоронці і один з них до мене смикнувся. Я його запитав, чого він до мене так говорить, і потім затягли мене в кабінет. Там били ногами, стрибали по мені, все тіло всередині болить. Вони просто бігали по мені», - розповідає Анатолій.

Постраждалий у супермаркеті Анатолій

Далі, за словами Анатолія, до супермаркету приїхала поліція охорони і побиття продовжилось.

«Працівник ДСО мене вдарив. Він зразу зайшов, нічого не говорив», - каже Анатолій.

Чоловіка в супермаркеті протримали годину, і весь цей час його в машині чекала дружина.

«Я побачила, що у нього вся курточка в крові, штани в крові, обличчя все розбите. Він прибіг в машину, я його закрила в ній. І вийшла з машини. Вони почали смикати двері і казали, щоб він виходив до них», - каже дружина Яна.

Дружина відвезла Анатолія додому, а вже звідти швидка забрала чоловіка до лікарні і зараз він знаходиться на обстеженні у відділенні нейрохірургії. Зараз медики з’ясовують, наскільки серйозні у постраждалого травми голови.

«У цього чоловіка є зовнішні ознаки травм на голові, грудній клітці. Із сьогоднішнього дня будуть проводитися дообстеження», - каже лікар-нейрохірург Рівненської центральної міської лікарні Віктор Демчук.

Натомість у супермаркеті, де все відбулося, мають свою версію інциденту і розповідають, що чоловік був п’яним і почав чіплятися до дівчини-касира через нібито непрацюючі ваги.

«Дівчина-касир трошки має вади із мовою, шипиляє. І цей чоловік чи не зрозумів, чи не схотів зрозуміти і почав кричати на неї, грубити їй, обзивати. Його попросили пройти, він почав грубо себе вести» - каже відповідальний за охорону супермаркету Василь Валькевич.

Діана, та сама дівчина-касир, запевняє, що на всі претензії чоловіка відповіла чемно. Натомість у відповідь отримала від чоловіка суцільну лайку.

«За мої слова він почав мене ображати, говорити що я хамка, грубіянка», - каже Діана.

Касир Діана, яку нібито образив Анатолій

У супермаркеті після інциденту розпочали внутрішню перевірку. А обох правоохоронців, які нібито побили клієнта, відсторонили від роботи. Натомість у поліції охорони, яку Анатолій також звинувачує у його побитті, слова чоловіка заперечують і запевняють: коли приїхав наряд ДСО, чоловік уже був у синцях.

«Як виявилося, дана особа вже перебувала з тілесними ушкодженннями, синці були в області обличчя. Матеріалів, які б підтверджували, що наш працівник наніс ці тілесні ушкодження, не виявлено», - каже командир батальйону поліції м. Рівне Олександр Мацалко.

У поліції вже відкрили кримінальне провадження та опитують свідків інциденту. Багато деталей могли б показати записи з камер спостереження, які є в супермаркеті, однак ні адміністрація закладу, ні правоохоронці оприлюднювати їх відмовляються, посилаючись на таємницю слідства.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення