У готелі «Київ» встановили окремий ліфт для нардепів: люди обурені (відео)

​Готель «Київ», відомий своїми недоторканими гостями-депутатами, вирішив здивувати й решту українців. Там встановили окремий ліфт для народних обранців.

У готелі «Київ» встановили окремий ліфт для нардепів: люди обурені (відео)

Журналісти «Надзвичайних новин» вирішили пересвідчитися, чи не перебільшують користувачі соціальних мереж. І виявилось: на одне з підприємств Верховної Ради, котра утримується за кошти платників податків, журналістам – не можна. На заваді їм стали працівники готелю. Відео зняти також не дають: мовляв, згори наказали не знімати.

Між журналістом і охоронцями готелю виникає наступний діалог:

«Інструкція: у вас має бути дозвіл з Верховної Ради. – Хто вам дав таке доручення? – Я вам тільки що відповів – оттудова! – Звідки отсюда? – Я ж вам говорю: секретаріат Верховної Ради».

Ось так громадське місце стає об’єктом виключно для вищих щаблів суспільства. Що приховує депутатський готель, і що ж то за ліфт такий, котрий стає причиною надсекретності? Ось він – з металошукачем і власним охоронцем.

«Ліфт з охоронцем та металошукачем, який веде до комітетів. Вони не мали приміщення і їх розташували в готелі «Київ». Цей ліфт таким чином влаштований, що він веде тільки до 5-го та 12-го поверхів, тобто на інших поверхах він не зупиняється і не відкривається», - розповідає помічник народного депутата Вікторія.

На уточнююче запитання, за чиї кошти функціонує ліфт, помічник нардепа відповідає: «Ну, Верховна Рада, тому що це комітет».

З яких пір депутати соромляться їздити з усіма звичайним готельним ліфтом? Навіщо додавати до підйомника власну охорону? Звичайні люди, яких журналісти опитували в Маріїнському парку, негативно поставились до цієї новини. Кажуть, що всі люди однакові і мають мати однакові права: «Депутати мають бути так як усі, з народом».

Скільки депутатський VIP-ліфт коштує жебрацькому українському бюджету – «Надзвичайні новини» ще дізнаються. Мінімальна вартість парламентських автівок на стоянці Верховної Ради – півмільйона. Тож, вочевидь, власну безпеку нардепи цінують надвисоко. Набагато більше, аніж спокій і навіть життя пересічних українців, які роками живуть зі зламаними ліфтами, а періодично – просто гинуть через несправні підйомники.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення