У Києві б’ють жінок до напівсмерті, але поліція ігнорує заяви постраждалих (відео)

Агресивний чоловік накинувся на літню жінку та почав бити, вигукуючи «Аллах акбар». Після цього побив ще одну жінку, яка чітко розгледіла обличчя нападника і змогла б склати фоторобот, але поліція ігнорує звернення жінки.

У Києві б’ють жінок до напівсмерті, але поліція ігнорує заяви постраждалих (відео)

82-річна Катерина Дмитрівна того дня вийшла з під’їзду, аби вигуляти свого собаку, як тут на неї накинувся невідомий чоловік і почав бити.

«Я його побачила, це все пройшло миттєво. Я не встигла навіть запитати, хто він, як він мені наніс другий удар і я впала без свідомості», - розповідає жертва психопата Катерина Дмитрівна.

Обличчя нападника пенсіонерка не бачила, тільки чула його образливу лайку і вигуки «Аллах акбар» та відчувала пекельний біль від ударів чоботами.

«А там був бугорок снігу, то я впала на нього без свідомості. Він підбіг та ще мене з розгону носаками взуття два рази вдарив. В мене тепер перелом бедра і готують на операцію», - каже постраждала.

Тепер жінка перебуває у лікарні з черепно-мозковою травмою, численними забоями і переломом стегна.

Сліди від побоїв на тілі жінки

Жінка не пам'ятає, що було після того, як вона впала, адже втратила свідомість, але подальші події пам'ятає сусідка жінки з іншого під'їзду.

«Він підійшов до мене, ми з ним порівнялись плечем до плеча. Він мене обматюкав, я не звернула уваги, а ззаду відчула удар. Чи це була саме нога, ступня чи коліно. Він мене вдарив і я впала», - розповідає ще одна жертва психопата Юлія.

Вона одразу викликала швидку і зателефонувала до поліції, але чекати довелося більше 40 хвилин. Місцеві мешканці вже й не пригадують, коли востаннє у їхніх дворах чергувала патрульна поліція.

«Вони мені сказали, що в мене травм ніяких немає, ви будете у якості свідка і вони мали їхати у БСП. Я і справді думала, що вони поїхали в лікарню, але пройшов тиждень і вони ніяк не можуть доїхати», - скаржиться Юлія.

На відміну від літньої жінки, Юлія дуже добре розгледіла обличчя агресивного нападника і готова надати поліції всю необхідну інформацію. Але ніхто не просив її навіть скласти фоторобот.

«Він був років 40-45, круглолиций, світловолосий, вибритий короткострижений, на ньому булла кепка така дивна хутряна з короткою шерстю, норкова. Я зразу звернула увагу, що він дорого одягнений», - каже Юлія.

Люди підозрюють, що що цей агресивний чоловік живе поруч, оскільки за чутками вони не перші його жертви. Утім цього підтвердити поки що ніхто не може, оскільки поліція на запит журналістів «Надзвичайних новин» вже тиждень не реагує. Тож, схоже, що психопата ніхто не шукає, а це означає, що він і досі серед нас.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення