У Києві зникла студентка-першокурсниця: поліція і рідні досі шукають її (відео)

У столиці зникла молода дівчина. Вона погодилася попрацювати в квітковому кіоску одну ніч і підзаробити трохи грошей, однак після роботи додому не повернулася. На ранок наступного дня телефоном дівчини користувався невідомий чоловік.

У Києві зникла студентка-першокурсниця: поліція і рідні досі шукають її (відео)

Зникла дівчина родом із Чернігівської області. У вересні стала першокурсницею Київського міського коледжу з господарства. Підзаробити у квітковому кіоску студентці запропонувала подруга Ірина. Вона розповідає: тієї ночі постійно була з Антоніною на зв’язку і подруги домовились зустрітися після завершення робочої зміни.

Кіоск, де підробляла зникла студентка

«Останній раз ми говорили о 6 годині ранку, вона мене запитувала, скільки їй взяти зарплати за роботу. Я сказала їй, щоб забирала 150 гривень, на що вона відповіла, що зателефонує мені пізніше, і так і не подзвонила. Вона закрила магазин на ключ і після цього її ніхто більше не бачив», - розповідає подруга зниклої дівчини Ірина.

Студентці зміну передавала продавець магазину Світлана. Після інциденту вона переглянула журнал, згідно із записами в якому Антоніна вторгувала не багато, бо покупців було мало. Але вторгованих коштів на місці не було.

«Вона закрила магазин, вимкнула світло. У магазині нічого не зникло, окрім 573 гривень, які вона вторгувала», - каже продавчиня Світлана.

До пошуків дівчини підключили і поліцію. А рідні тим часом перевірили листування зниклої у соцмережах.

«Я перечитала всі її листуваня, які в неї були, але нічого підозрілого не знайшла. До 7 години ранку вона спілкувалась зі своїм хлопцем», - каже сестра зниклої Ірина.

Разом з Антоніною дівчина проживала в гуртожитку. Вже від поліції вона дізналася, що починаючи із 7 години ранку мобільним телефоном зниклої користувався невідомий чоловік.

«Телефонували з її номера, але спілкувалася не вона, а якийсь чоловік. О 7 годині ранку замовили таксі, а вже о 9-ій зателефонували з цього номера і знову замовили таксі, щоб поїхати далі», - розповідає сестра зниклої.

Ще з телефону зниклої був дзвінок до хостелу. Журналісти «Надзвичайних новин» знайшли цей міні-готель, але його власниця запевняє: дівчини тут не бачила.

«Такої дівчини я тут не пам’ятаю», - каже адміністратор хостелу Людмила.

У поліції кажуть: дівчина зростала у благополучній сім’ї і раніше не мала намірів піти з дому.

«Були відпрацьовані усі місця, де найімовірніше вона могла перебувати: це зони відпочинку, хостели, вокзали. Однак пошукові дії не дали жодних результатів. Родина дівчини благополучна і жодних інцидентів раніше не було», - каже заступниця керівника відділу комунікації ГУ поліції Києва Яна Семенюк.

Прикмети зниклої дівчини: зелені очі, руде волосся, була одягнена в чорну куртку з помаранчевим шаликом. Якщо ви бачили її - телефонуйте в поліцію за номером 102.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення