У Миколаєві зник живодер, який їв м’ясо вбитих собак (відео)

Місцеві мешканці Миколаєва скаржаться на свого сусіда, з квартири якого люди постійно чують крики собак та тхне мертвечиною. Як виявилося пізніше, живодер не лише нещадно вбивав тварин, а й їв їх, а його мати продавала на ринку устілки зі шкур убитих.

У Миколаєві зник живодер, який їв м’ясо вбитих собак (відео)

«Від його квартири струя крові, ось такі ляпи, тобто він там щось вбиває, виносить, чия це кров не зрозуміло, курей він там тримає, які кукурікають ночами. Це така антисанітарія і сморід. Просто я не знаю, що там взагалі, кого він там водить і вбиває», - розповідає мешканка Миколаєва Олена Барвюк.

Жінка із родиною нещодавно переїхала у нову квартиру і одразу помітила дивну поведінку сусіда із другого поверху. З його квартири постійно тхнуло мертвечиною і було чути виття та собаче скиглення.

«Вночі, 12 ночі, верещить тварина. Я йому стукаю в двері, питаю, що це таке. Він каже, що це якийсь песик, дядько дав, тітка дала, щоб погрівся взимку. Проходить ще час, чую знову і знову, почала розмовляти з сусідами, а тут взагалі історія виявляється, він шив шапки з цих собак, шкури знімали, вичиняли, тут сморід стоїть. Його мама на ринку якісь устілки продавала», - розповідає мешканка Миколаєва Олена Барвюк.

Місцеві мешнканці кажуть, що проблеми від тієї родини мають вже не перший рік. Матір чоловіка пиячить, а він сам знущається з тварин, в результаті страждає весь будинок.

Мешканці будинку зверталися і до місцевої влади, і до правоохоронців, але управи на живодера так і не знайшли. На якийсь час він заспокоюється, а потім знову береться за старе. Сусіди впевнені, що чоловік не лише знущається із собак, а навіть їсть убитих тварин.

Місцеві мешканці дізналися, що у живодера є дачна ділянка, куди вони викликали спеціалістів центру захисту тварин і поліцію. Разом із ними пішли туди, і від побаченого були шоковані. Правоохоронцям вдалося розібрати частину очеретової огорожі та зайти на подвір'я, де лежала купа скелетів, відрізані голови домашньої худоби, нутрощі тварин, шкури, сміття і серед всього цього шість прив'язаних живих собак.

«На даний момент приїдуть ловці і рятувальники підприємства, ми будемо вилучати тих собак, які зараз знаходяться в будинку. У присутності поліції ми маємо право. Чотири собаки змучені, хворі, у них є рани, собаки живуть в неналежних умовах для тварин», - розповіла представник Центру захисту тварин Юлія Анісімова.

Поліція відкрила кримінальне провадження, а самого господаря тепер розшукують. Усіх, хто може знати, де він перебуває, просять терміново звертатися на спецлінію 102.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення