Україна втратила головного адвоката в Євросоюзі

 Facebook

​Шарлі Ебдо випустили карикатуру на землетрус в Італії з лазаньєю з трупів.

Україна втратила головного адвоката в Євросоюзі

Для мене, як і більшості нормальних людей, це знаходиться за межею розуміння... Але для "цивілізованих країн", особливо на порозі виборів, це виглядає цілком природним. Ну, типу, кожен має право на свою точку зору. І плювати їм на сотні трупів італійців. Адже трупи - це випадковість, а "свобода слова" - це принцип побудови вільного (не рабського) суспільства.

А тепер ось давайте подумаємо над тим, що зараз відбувається в світовому уявленні про Україну.

Наші дипломати всі як один заявляють, що програють російському натиску на міжнародній арені. Зараз, коли G-20 буде вирішувати долю нашої країни (без представників незалежної країни!?), владі неодмінно треба показати, що ми вирушили шляхом змін. Що відмовилися від пережитків "совка" і рухаємося до свободи. А що вони побачать?! Підпал національного телеканалу? Багато хто на захист паліїв намагаються говорити про те, що канал транслює "не те" і "не так". Але це дитячий лепет в порівнянні з італійської лазаньєю, замішаною на крові похованих під уламками своїх помешкань.

Через неповороткі і непрофесійні дії наших політиків, ми втратили нашого головного адвоката в ЄС - Польщу. А з підпалом "Інтера" Україна підпалила і інші свої мізерні козирі для міжнародного розуміння та сприяння...

Автор: Костянтин Стогній, автор проекту "Надзвичайні новини", Facebook

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення