18 ножових ударів: У Києві розгорівся скандал навколо жорстокого вбивства студента (відео)

 СЕГОДНЯ

У Києві розгорається скандал навколо жорстокого злочину: 6 квітня в пабі на Шулявці студенту Національного авіаційного університету Артему завдали близько 17-18 ножових поранень. Через два тижні після інциденту молодий хлопець помер. Підозрюваних затримали тільки на днях, однак вони намагаються уникнути покарання, повідомляли на своїй сторінці в Facebook блогер Олександр Барабошко.

"Двох убивць затримали днями на Волині. Але далі не менш жахлива історія. Одного з них відпустили одразу і іншого теж – на підставі рішення суду. Один з них зізнався, що різав Артема, сказав, що завдав 5-6 ударів ножем. Наскільки мені відомо, вони всіляко намагаються уникнути покарання, і хоча нападників було кілька, зараз взагалі йде мова про запобіжний захід тільки для однієї людини. Справу можуть зажувати, як це часто буває в українських судах", - написав Барабошко, додавши, що загиблий хлопець був душею компанії і світлою людиною.

Також пізніше блогер опублікував відео з засідання суду щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві Андрію Дудці.

"На відео Дудка фактично зізнається у скоєному. Розповідає, що для самооборони наносив удар за ударом ножем. Сьогодні на лаві підсудних Дудка сам, хоча в той вечір він був разом зі своми "побратимами". Люди, які тренувалися в залах і на патріотичних підготовках, захищалися від одного Артема ножами. Ховався Дудка в волинських лісах, розповідає, що був на тренінгу без зв'язку. Дудка – член ВГО "Сокіл", в той вечір з ними були і інші "побратими" з цієї організації", - уточнив Барабошко.

Він підкреслив, що все "вішають" на Дудку, а другий затриманий раптово став свідком. Суд обрав Дудці запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення