20 поранень: у Миколаєві зі стріляниною напали на бізнесмена

 Апостроф

У Миколаєві в понеділок, 8 жовтня, відбувся напад зі стріляниною на бізнесмена, в результаті чого він отримав 20 поранень, але вижив.

Про це повідомляє прес-служба поліції Миколаївській області.

Так, близько 3.30 в поліцію надійшов дзвінок від мешканця будинку по проспекту Миру, який розповів про крики і звуки пострілів на вулиці. Прибулі патрульні виявили пораненого чоловіка. Постраждалого негайно госпіталізували до лікарні.

Виявилося, що у дворі невідомі напали на бізнесмена і стріляли в нього з травматичної і мисливської зброї. Двір був буквально усіяний гільзами - експерти нарахували їх кілька десятків.

"На місці залишився 30-річний потерпілий і один з учасників конфлікту, який при собі мав пістолет "Форт" травматичної дії з порожнім магазином. Його поліцейські затримали", - йдеться в повідомленні.

Крім того, завдяки свідченням свідків патрульним вдалося наздогнати ВАЗ в районі зоопарку, на якому намагалися сховатися злочинці. У салоні знаходився тільки водій. З автомобіля чоловіка правоохоронці вилучили два пістолети і помпову рушницю, а також арматуру. Його також затримали.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення