До 25-ої річниці Студентської революції на граніті в Україні відбудуться інформаційні та просвітницькі заходи

Президент України Петро Порошенко підписав указ у зв'язку з 25-ою річницею проведення в місті Києві Студентської революції на граніті - масової студентської акції громадянської непокори, спрямованої на захист національних інтересів українського народу.

Як повідомляється на офіційному сайті глави держави, відповідний указ №565/2015 глава держави підписав у четвер.

Указом доручено Кабміну забезпечити здійснення в жовтні 2015 року заходів з відзначення 25-ої річниці Студентської революції на граніті. Зокрема Українським інститутом національної пам'яті передбачено проведення інформаційного заходу "Майдан: від незалежності до свободи"; наукової конференції, присвяченої подіям Студентської революції на граніті, та публікації за її підсумками в 2015-2016 рр. відповідних матеріалів. Крім того, за участю громадськості в навчальних закладах, військових частинах, закладах культури мають відбутися круглі столи, лекції, бесіди й інші просвітницькі заходи, присвячені Студентській революції на граніті.

Крім того, присвячені Студентській революції на граніті заходи мають провести закордонні дипустанови України - відповідне завдання дано Міністерству закордонних справ України. Завдання з висвітлення дати покладено на Мінінформполітики і Державний комітет телебачення і радіомовлення України

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення