Активний пошук кохання позбавив одруженого пенсіонера мільйонів

 СЕГОДНЯ

65-річний одружений чоловік з Індії поскаржився в поліцію після того, як заплатив в загальній сумі не менше 4,6 мільйона рупій за організацію побачення з дівчиною, але так і не отримав бажаного

Індієць звернувся в поліцію в січні 2019 року. За його словами, в травні 2018 року він зайшов на сайт Locanto, що надає користувачам різного роду послуги, в тому числі можливість публікувати оголошення про знайомства.

"Я клікнув на рядок"розваги", і мене попросили зареєструватися на іншому сайті. Коли я закінчив реєстрацію, мені зателефонувала жінка на ім'я Миру. Вона прислала мені фотографії трьох дівчат і запропонувала мені обрати одну. Коли я це зробив, то вона сказала, що потрібно заплатити 25,5 тисячі рупій (10 тис. грн) для знайомства з дівчиною, після чого я зможу з нею зустрічатися впродовж року", – пояснив він поліції.

За словами чоловіка, з нього також взяли додаткові гроші за інші послуги, в тому числі 82,5 тисячі рупій (32 тис. грн) за те, щоб його номер нікому не передавався, 285 тисяч (112 тис. грн) – за контракт з дівчиною на рік і 550 тисяч (217 тисяч) – за верифікацію його профілю. Пізніше йому відправили номер дівчини на ім'я Розі. Він пояснив поліції, що спілкувався з нею лише пару разів і не зустрічався особисто.

Чоловік запідозрив, що його можуть обдурити, після того, як зіткнувся з безліччю негативних відгуків про сайт, через який спілкувався з Розі. Він вимагав повернути йому гроші, на що Миру пообіцяла зробити це до 10 січня 2019 року. Однак повернення він так і не отримав, а Миру і Розі припинили відповідати йому. Тільки після цього індієць звернувся в поліцію.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення