Атака на Київ: російські військові вбили молоду сім’ю - жінка була на шостому місяці вагітності (відео)

Сьогодні вранці Шевченківський район Києва атакували дрони-камікадзе. Виникла пожежа в нежитловій будівлі, також ушкоджені кілька житлових будинків та енергетичні об'єкти.

У "Мапі реновації" розповіли, що дрон поцілив у 120-річний будинок, який є частиною київської історичної забудови (зведений у стилі історизм з елементами неоренесансу).

За останіми даними, кількість загиблих внаслідок удару дроном по будинку зросла до трьох людей. Про це повідомив заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко.

"Врятовано 19 осіб. Роботи тривають", - повідомив він.

Голова Нацполіції Ігор Клименко повідомив, що загинула 59-річна жінка та двоє молодих людей віком до 30 років. Пізніше мер Києві Віталій Кличко уточнив, що серед загиблих у зруйнованому дроном житловому будинку в Києві — ціла родина.

"Під час пошуково-рятувальних робіт у житловому будинку в центрі, куди влучив російський дрон, витягнули тіла трьох загиблих мирних мешканців. Серед них — молода пара, чоловік і дружина, які очікували на дитину. Жінка була на 6 місяці вагітності", - сказав Кличко.

Кличко повідомив журналістам, що загалом на Київ було випущено 28 дронів, долетіли тільки 5, всі інші були збиті.

Поліцейські в центрі Києва намагались збити той самий іранський дрон, який влучив у житловий будинок. Також поліція опублікувала відео моменту збиття одного з дронів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення