Автомобіль з військовими потрапив в ДТП в Запорізькій області – ЗМІ

 СЕГОДНЯ

В Запорізькій області автомобіль з військовими з'їхав в кювет. Внаслідок аварії загинув водій, пасажир отримав травми. Про це, з посиланням на джерела в правоохоронних органах

ДТП сталася 4 липня, близько 15:00: на запорізькій трасі водій не впорався з керуванням автомобілем. Тягач МАЗ з'їхав в кювет і перекинувся на дах.

Водія автомобіля, старшого сержанта ЗСУ, затиснуло в кабіні – за попередніми даними, він загинув. А пасажир, прапорщик ЗСУ, отримав травми, попередньо перелом відкритий перелом правої гомілки. Чоловіка госпіталізували в лікарню.

А вчора в Чугуївському районі Харківської області броньовик на смерть придавив військового. Попередньо, причиною трагедії стало грубе порушення військовослужбовцями техніки безпеки при проведенні робіт, йде розслідування інциденту.

Нещодавно на полігоні в Чернігівській області солдат-контрактник загинув через наїзд БМП. Відразу після наїзду на місце події викликали медичного працівника, але врятувати потерпілого не вдалося. Військовослужбовець був в стані алкогольного сп'яніння.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення