Без суду та слідства: в Росії розстріляли групу підозрюваних у нападі на Росгвардію

 Обозреватель

Правоохоронці ліквідували чотирьох учасників нападу на росгвардійців в Астрахані.

Про це повідомив представник обласного управління відомства. Зазначається, що всі вони знаходилися в розшуку в справі про вбивство поліцейських 4 квітня.

"Один із підозрюваних у вбивстві поліцейських в Астрахані був ліквідований під час нападу на пост Росгвардіі, другий загинув після поранення в спину, двоє інших були оточені і ліквідовані. Втрат серед бійців Росгвардіі немає", - зазначив він.

Раніше правоохоронці встановили особи двох злочинців. За попередніми даними, в перестрілці загинув Рамзан Кукулаев, а смертельне поранення отримав Нурбол Саспанов.

Як наголошується, в ніч на 6 квітня група зловмисників відкрила стрілянину на посту Росгвардії в Ленінському районі Астрахані. В результаті постраждали три бійці, вони були госпіталізовані, одна людина перебуває у важкому стані.

4 квітня у Ленінському районі Астрахані невідомі застрелили двох поліцейських, які прибули на оформлення ДТП. Зловмисники з місця злочину зникли. Четверо підозрюваних - уродженці Астраханській області Рамзан Кукулаев і Нурбол Саспанов (раніше судимий за розбійний напад), уродженець Чеченської Республіки Рамзан Султанмурадов і уродженець Республіки Дагестан Ільяс Магомедов - були оголошені в міжнародний і федеральний розшук. За фактом нападу було порушено кримінальну справу за трьома статтями.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення