Бійка на футбольному матчі в Черкасах: поліція розповіла подробиці

 Fakty.ua

Бійка під час футбольного матчу у Черкасах почалася через те, що група осіб на зауваження поліцейських застосувала фізичну силу.

Бійка під час футбольного матчу у Черкасах почалася у той момент, коли група осіб, що вчиняла протиправні дії, застосувала фізичну силу проти поліцейських, повідомляє прес-служба ГУНП у Черкаській області.

– Під час футбольного матчу, який проходив на стадіоні у місті Черкаси, група осіб почала вчиняти протиправні дії. На неодноразові зауваження адміністрації стадіону, стюардів, та глядачів молодики не реагували, натомість продовжували палити фаєри, кидати їх на газон та під час матчу вийшли на футбольне поле, – йдеться у повідомленні.

Поліцейські намагалися їх заспокоїти, на що молодики відреагували агресивно та почали застосовувати силу.

– Враховуючи, що на стадіоні перебувала значна кількість вболівальників, зокрема – жінки та малолітні діти, які могли постраждати від протиправних дій осіб, – було прийнято рішення про їх затримання, – додає прес-служба ГУНП.

Всього затримано 26 осіб. Під час затримання хуліганів тілесні ушкодження отримали 17 поліцейських, а також один глядач, який намагався їх заспокоїти.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 КК України (Хуліганство).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення