Біля місця вбивства Ноздровської знайшли набір ножів

 Depo

На третій день пошукових заходів у руслі річки села Демидів на Київщині, де вбили нотаріуса Ірину Ноздровську, поліція знайшла низку ножів

Про це на брифінгу повідомив заступник керівника Нацполіції В'ячеслав Аброськін

"На третій день пошукових заходів у руслі річки знайшли низку ножів - не один. Велику кількість речей. Це не говорить про те, що вони належали нашій потерпілій", - сказав Аброськін.

Додамо, що за словами представника сторони потерпілої, адвоката Анатолія Худякова, на тілі Ірини виявили 15 колотих ран.

Нагадаємо, 8 січня директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко повідомив, що правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві юриста Ірини Ноздровської.

Тоді ж затриманому в справі про вбивство правозахисниці Ірини Ноздровської оголосили підозру.

9 січня підозрюваного у вбивстві юриста Ірини Ноздровської – Юрія Россошанського суд відправив під варту на 60 днів з правом внесення застави.

Довідка: 30 грудня поліція оголосила зниклу 29 грудня юриста та правозахисницю Ірину Ноздровську в розшук. 1 січня у Вишгородському районі Київської області знайшли тіло зниклої жінки.

Відомо, що загиблій неодноразово погрожували родичі племінника голови суду Вишгородського району Дмитра Россошанського, який у 2015 році на смерть збив на автомобілі її сестру, адже саме Ірина Ноздровська добилася ув'язнення винуватця ДТП.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення