Бої на Донбасі: ВСУ зазнали важких втрат

 Обозреватель

За минулу добу, станом на 06:00 п'ятниці, 21 квітня, двоє українських військових загинули, ще вісім отримали поранення у зоні АТО на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в своєму Facebook.

"Ситуація в районі проведення АТО загострилася. Упродовж минулої доби підрозділи російсько-окупаційних військ 47 разів відкривали вогонь у бік українських захисників", - йдеться у звіті.

Найбільш складною була ситуація на донецькому напрямку. Там вогнем із танків, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів бойовики накривали захисників Авдіївки.

По позиціях поблизу шахти "Бутівка" терористи застосовували танки, 82-міліметрові міномети, гранатомети і великокаліберні кулемети. По бійцях ВСУ в Верхньоторецькому і Луганському стріляли з 82-міліметрових мінометів, озброєння БМП і кулеметів великих калібрів. По опорних пунктах української армії поблизу Кам'янки, Зайцевого і Пісків окупанти били з протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Позиції ВСУ в районах Майорського і Новгородського обстрілювали з гранатометів, а в Троїцькому - з кулеметів та стрілецької зброї.

На приморському напрямку, з мінометів калібру 82 мм і гранатометів бойовики вели вогонь по захисниках Мар'їнки і Красногорівки. Захисників Широкиного і Водяного накривали вогнем БМП і гранатометів різних систем. По позиціях морських піхотинців під Павлополем і Талаківкою стріляли з протитанкових гранатометів і кулеметів великих калібрів, а по опорних пунктах у районі Новогригорівки - з кулеметів великих калібрів. Поблизу Лебединського та Водяного активізувалися ворожі снайпери.

На луганському напрямку міномети калібру 82 мм, автоматичні гранатомети терористи застосували в районі Катеринівки. Захисників Новозванівки обстріляли з гранатометів і великокаліберних кулеметів, а захисників населеного пункту Донець - з автоматичних гранатометів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення