Бойовики продовжують обстріли, серед наших бійців знову є втрати

 Express

Минулої доби бойовики російсько-окупаційних військ 57 разів обстріляли позиції українських військових. Терористи продовжують використовувати стрілецьку зброю, артилерію, гранатомети та керовані ракети.

"На Донецькому напрямку з 82-міліметрових мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП бойовики обстріляли наші укріплення в районі Павлополя, – розповів Олег Сушинський, речник штабу АТО.

Міномети калібру 82 міліметри застосували по захисниках Широкиного, а гранатомети різних типів і стрілецьку зброю – поблизу Авдіївки, Водяного, Гнутового, Пісків, Опитного, Новотроїцького, Лебединського та Піщевика. Також під вогонь із великокаліберних кулеметів потрапили оборонці Талаківки, Кам’янки, Мар’їнки і Верхньоторецького. Із БМП обстріляли Гнутове, Талаківку і Піщевик.

Стрілецьку зброю окупанти застосували по наших позиціях біля Широкиного, Шахти Бутівка та Павлополя, а протитанкову керовану ракету – в районі Новотроїцького.

На Луганському напрямку з гранатометів та стрілецької зброї противник обстрілював наші укріплення поблизу Артемового, а з великокаліберних кулеметів – неподалік від населеного пункту Луганське.

Унаслідок ворожого вогню два українські захисники отримали поранення. Ще один отримав бойове травмування".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення