Бойовики стріляли з мінометів біля житлових будинків Ясинуватої

Російські окупаційні війська продовжують використовувати житлові райони для здійснення провокаційних обстрілів сил АТО. Про це йдеться на сторінці у Фейсбук Головного управління розвідки МОУ

"18 квітня 2017 року противником було застосовано заборонене Мінськими домовленостями озброєння, у т.ч. міномети, з позицій у безпосередній близькості від будинків приватного сектору н.п.Ясинувата. Російське командування проігнорувало скарги на дії підлеглих та наполягало на зверненні населення до “місцевих органів влади” зі звинуваченням у обстрілах сил АТО.

Лідери “ЛНР/ДНР” неспроможні зупинити руйнування економіки регіону. На теперішній час у містах тимчасово окупованих територій Донецької (Донецьк) та Луганської (Луганськ, Алчевськ, Сорокине, Довжанський) областей відмічається зростання дефіциту паливо-мастильних матеріалів. Зокрема, бензин марки “А-95” відпускається виключно по талонах, а в окремих випадках не більше 10 літрів на транспортний засіб. Місцеве населення намагається вирішити зазначену проблему через особисті знайомства з представниками “силових структур”, закуповуючи пальне з їх запасів.

Триває процес зупинення виробничої діяльності вугледобувних підприємств, працівники яких відправляються у вимушені неоплачувані відпустки. З 17 квітня ц.р. розпочалось переведення шахт ДП “Макіїввугілля” у режим водовідливу. Припинена також робота шахт “ім.Засядько” та “ім.Скочинського” через завантаженість складів за відсутності схем збуту продукції.

З огляду на систематичну невиплату заробітної плати (за березень ц.р. здійснені тільки на 50%) шахтарі направили на адресу “міністерства вугільної промисловості ДНР” колективне звернення з вимогою вирішити цю проблему та довести суму виплат до розміру українських

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення