Бойовиків на Донбасі косить епідемія небезпечної інфекції, яку вони приховують

 Канал 24

Тимчасово захопленим районам Луганської та Донецької областей загрожує епідемія кору, яка починає ширитися серед окупантів.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

Зазначається, що російські окупаційні служби, що керують непідконтрольними Україні районами Донбасу, докладають чимало зусиль аби приховати спалахи інфекційних захворювань в так званих "підрозділах" російсько-окупаційних військ.

Через лояльні до ідеї "руського міра" ЗМІ кремлівські найманці час від часу поширюють завідомо неправдиві новини на кшталт: "тисячі громадян з підконтрольних українському Уряду територій скористалися медичними послугами "республіканських ескулапів". Насправді ситуація з наданням медичних послуг на окупованих територіях є критичною,

– наголосили у повідомленні.

За інформацією розвідки штабу АТО командування так званих армійських корпусів російсько-окупаційних військ приховує факти захворювання особового складу на кір.

Зазначається, що наразі медичної допомоги потребують "більше трьох десятків "їхтамнєтов" так званих окремої артилерійської бригади та 3 мотострілецької бригади 1 АК".

"Зважаючи на те, що різноманітні інфекційні хвороби ширяться серед "боєвого братства" з геометричною прогресією можна з певною долею ймовірність припустити, що це лише початок епідемії", – підсумували у штабі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення