Боротьба за Кубок: Команда «Надзвичайних новин» викликала на гру у міні-футбол УПЦ

Команда програми «Надзвичайні новини» виграла у міні-футбол у команди медичного університету Богомольця. Вперше «Надзвичайні новини ICTV» стали володарем «Кубку виклику» на чемпіонаті Києва з футзалу. Наступна гра відбудеться менше, ніж за місяць. Свій виклик медійники адресували Українській православній церкві.

Костянтин Стогній: До колекції винагород «Надзвичайних новин» приєднався «Кубок виклику»

У столиці стартувала спартакіада «Здоровий киянин» - 2019

«Надзвичайні новини» виграли «Кубок Виклику-2019»

У столиці стартував новий сезон спартакіади «Здоровий киянин». Традиційно з року в рік нову сторінку змагань нових колективів столиці відкриває футзальний турнір «Меморіал Володимира Баженкова». Турнір пам’яті заслуженого тренера цього року зібрав 16 команд, що змагаються у футзальному кубку.

Боротьба за трофей у 2019 році тривала у двох паралельних лігах, які поділяли учасників за рівнем майстерності: masters та public health. У кожній лізі грають по 8 команд, які проходять турнірну сітку через груповий етап, а також півфінали та фінал.

«Надзвичайні новини» виграли «Кубок Виклику-2019»

У Києві проходить футзальний турнір «Меморіал Володимира Баженкова»

До фінального поєдинку в категорії public health дійшли команда «Надзвичайних новин» телеканалу ICTV та НМУ Богомольця. Медійникам вистачило по голу в кожному з таймів, аби саме вони заволоділи перехідним трофеєм – «Кубком виклику». За традицією, переможець кинув виклик на наступний етап спартакіади, що відбудеться 23 лютого.

«Ми, команда «Надзвичайні новини», викликаємо на наступний «Кубок Виклику» Українську православну церкву», - зазначив переможець «Кубка Виклику-2019».

Читайте також: «Надзвичайні новини» вибились у лідери «Гонки націй» (фото, відео)

В категорії masters у фінальній суперечці за Кубок Баженкова зустрілися команда Українського державного центра радіочастот та колектив Київської міської клінічної лікарні №6. Медики, які були чинними володарями трофею, протягом поєдинку поступалися опонентам. Але зрештою, трофей вони зберегли.

«Надзвичайні новини» взяли участь у футзальному турнірі «Меморіалу Володимира Баженкова»

«Меморіал Володимира Баженкова» - 2019

«Надзвичайні новини» виграли «Кубок Виклику-2019»

8-й сезон київської міської спартакіади «Здоровий киянин» традиційно проводять під патронатом КМДА та фізкультурно-спортивного товариства «Спартак».

«Щороку більше бажаючих команд, підприємств, організацій взяти участь у цих змаганнях. Конкуренція і професіоналізм учасників зростають. Вік учасників молодшає. Це говорить про те, що молодь займається спортом», - зазначив голова ФСТ «Спартак» Євген Баженков, син Володимира Баженкова.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення