Чоловік вбив тещу на святкуванні іменин дружини

 УНН

На Дніпропетровщині чоловік вбив тещу на святкуванні іменин дружини. Про це повідомили у прес-службі поліції Дніпропетровської області.

Вранці ще живу, але непритомну матір з численними побоями знайшла донька, яка й викликала швидку допомогу. Але врятувати жінку медики вже не змогли — 61-річна місцева мешканка померла в кареті швидкої допомоги.

Як з’ясували поліцейські, причетним до смерті жінки є її 47-річний зять. Встановлено, що того дня у доньки потерпілої був день народження, вона доручила матері підготуватись до святкування і пішла на роботу. Мати з зятем не стали чекати іменинницю і розпочали святкування зранку. Під час розпиття алкоголю між родичами виникла сварка.

В ході конфлікту чоловік наніс пенсіонерці тілесні ушкодження, а сам пішов спати. Встановлено, що зловмисник раніше вже був засуджений за аналогічний злочин.

Слідчим, спільними діями з місцевою прокуратурою останньому повідомлено про підозру за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть) КК України, що карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення