Директорку великої української фармкомпанії вбили за $1,5 млн

Компетентні органи Королівства Іспанія задовольнили клопотання Генеральної прокуратури України про видачу правоохоронним органам України підозрюваного у вбивстві фінансового директора великої фармацевтичної компанії. Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Україна домоглася екстрадиції з Іспанії підозрюваного у вбивстві фінансового директора великої фармацевтичної компанії, яке сталося влітку 2015 року. Тоді жительку столиці вбили за $1,5млн.

Під приводом купівлі землі жінку вивезли в село під Києвом її бізнес-консультанти. Потерпілу забили молотком, після чого перевезли тіло на Чернігівщину та вкинули у річку Замглай.

В подальшому, щоб уникнути покарання, зловмисники втекли до Іспанії, в Україні заочно їм було оголошено про підозру.

2 квітня одного з них доставили літаком з Королівства Іспанія в міжнародний аеропорт „Бориспіль". Слідчий Головного управління Національної поліції Чернігівщини вручив йому раніше оголошену підозру. Чоловіка помістили до ізолятора тимчасового тримання, 4 квітня суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на два місяці.

Щодо іншої особи у справі вирішується питання щодо її екстрадиції в Україну.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення