Дівчина-боєць ММА померла після жорсткого нокауту

 FaceNEWS

Бій зі змішаних єдиноборств (MMA) в рамках турніру серії Fast & Furious Fight, що проходив в англійському Саутгемптоні, завершився трагедією

26-річна британка іранського походження Саїда Алетаха, була відправлена суперницею в жорсткий нокаут, після чого спортсменку доставили в непритомному стані з травмою голови в головну лікарню міста. На жаль, лікарі нічим допомогти не змогли, і на наступний день боєць померла, так і не прийшовши до тями.

"Всі учасники повинні бути готові до того, що вони можуть отримати травму, хоча в 99,9% випадків цього не відбувається. Але якщо таке трапляється, на наших турнірах завжди чергують лікар, парамедік і швидка допомога, завжди готові прийти на допомогу. Це перший трагічний випадок з 19 турнірів, які були організовані під нашою егідою ", - йдеться в заяві організаторів турніру серії Fast & Furious Fight.

Смерть спортсменки прокоментували представники спортивного комплексу Exile Gym в Саутгемптоні, де тренувалася дівчина.

"Саїда Алетаха була прекрасною людиною. Вона була віддана спорту на 110%, кожен день долаючи кілька миль, щоб потрапити на тренування. Вона почала займатися у нас кілька місяців тому, але швидко стала частиною спортивної сім'ї. Нам буде її дуже не вистачати"

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення