До Євробачення у київських автобусах почнуть оголошувати зупинки англійською

 Канал 112

З міського бюджету Києва у рамках підготовки до проведення пісенного конкурсу Євробачення виділено кошти на оптимізацію роботи міського транспорту під потреби гостей столиці. Про це на своїй сторінці у Facebook написав керівник КП "Київпастранс" Дмитро Левченко.

"З міського бюджету Києва вже виділені кошти на такі заходи як організація роботи додаткових автобусів для перевезення гостей та мешканців столиці; брендування рухомого складу на маршрутах, які проходять поруч з місцем проведення Євробачення; встановлення нових сучасних павільйонів очікування зі схемами маршрутів транспорту та доступом до мережі Інтернет; придбання та монтаж сенсорних інформаційних центрів; придбання нового автобусу підвищеного комфорту", - написав Левченко.

Він також зазначив, що в усіх одиницях рухомого складу, чиї маршрути будуть проходити поруч з Міжнародним виставковим центром, де проходитиме Євробачення, планується розмістити схеми маршрутів українською та англійською мовами та створити англомовне озвучення зупинок. "Це автобусні маршрути, які курсують на Лівобережній поблизу Міжнародного виставкового центру (№№42, 87, 108, 46, 48, 49, 70) та в центрі (№№24, 62, 114, 115), та тролейбусні маршрути поблизу Євросела (№№16, 18), на Лівому березі (№№ 50, 50к), на площі Льва Толстого (№№5, 8), до Міжнародного аеропорту "Київ" (Жуляни) (№№9, 17, 22) та в напрямку залізничного вокзалу (№№ 12, 14, 33). Також буде проведена часткова заміна павільйонів очікування за власні кошти та кошти з місцевого бюджету. На них будуть розміщені детальні схеми маршрутів з позначенням місця перебування та електронні табло", - уточнив директор "Київпастрансу".

Всі заходи будуть здійснюватися в рамках виділеного фінансування та за власні кошти шляхом проведення процедури тендерних закупівель.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення