Джеком-різником виявився відомий художник

 Обозреватель

Письменниця детективів Патриція Корнуелл із Великобританії в своїй новій книзі розкрила особистість серійного вбивці Джека-різника. Грунтуючись на доказах, вона запевняє, що цим злочинцем був британський художник Уолтер Сікерт.

Дані Корнуелл вказують на те, що три підписані Сікертом листи були з тієї ж пачки паперів, що складається з 24 аркушів, що і дві записки від Джека-різника, відправлені в 1888 році в поліцію Лондона. Також письменниця стверджує, що злочинець убив 20 осіб, а не п'ять, як доведено раніше.

У новій книзі "Різник: Таємне життя Уолтера Сікерта" автор повідомляє, що художник, малюючи картини, одягався в костюм Різника. Вперше Патриція звинуватила відомого художника в 2002 році в книзі "Портрет вбивці: Джек Різник - справа закрита", яка була продана в більш, ніж ста мільйонів примірників. Тоді історики живопису були в люті від твору письменниці. А численні дослідники, які мріють розкрити загадку особистості Джека-різника, назвали теорії письменниці нісенітницею.

Нова книга з аргументами від Корнуелл виходить цього тижня. Письменниця витратила на доказ провини художника мільйони доларів. Вона навіть придбала стіл Сікерта і 32 його картини, щоб перевірити їх на предмет наявності ДНК.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення