Екс-військовий підпалив себе під Міноборони (відео)

 Обозреватель

Екс-військовослужбовець Збройних сил України Сергій Ульянов підпалив себе під будівлею Міністерства оборони, щоб чинити тиск на суд.

Про це повідомили в командуванні Сил спеціальних операцій ЗСУ. Ульянов раніше служив в комендантську взводі однієї з військових частин, а у вересні 2017 року його було звільнено.

"Ульянов після звільнення зі служби вирішив судитися з відомством. Два судові засідання він програв. Зараз йде судовий процес по третьому позову, на якому він систематично не з'являється. Таким чином, вимоги громадянина Ульянова перейшли в судову площину, і вже не в компетенції командування ССО. Можу припустити, що дана акція - ще одна спроба вплинути на рішення суду, беручи до уваги, що два попередніх він програв", - зазначив Нікіфоров.

За його словами, це не перша загроза Ульянова себе спалити. "У червні він звернувся на гарячу лінію Міністерства оборони і попередив про акцію під будівлею оборонного відомства. Пізніше він зареєстрував в КМДА нову акцію самоспалення біля будівлі посольства США"

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення