Експерт: Франція - це європейський Ізраїль

Франція - це європейський Ізраїль. Не обов'язково малювати карикатури на Пророка, щоб бути вбитим. Про це на своїй сторінці у фейсбук написав екс-головний редактор ‎9 канал/Channel of Israel Леонід Канфер.

"Схожість не тільки в тому, що французів, як і євреїв, вбивають тільки за те, що вони французи, але навіть почерк терористів один до одного: машини врізається в натовп, а далі вискакують терористи або з ножами, або із зброєю.

Все, що залишається Франції - це вивчати ізраїльський досвід: депортувати підозрілих, закривати кордони, проводити політику розмежування, кардинально поміняти роботу спецслужб, проводити жорсткі спецоперації на випередження. Робити все те, за що сама Франція дуже довго дорікала Ізраїлю. Навряд чи сьогодні такі заходи здадуться французам "непропорційним застосуванням сили".

Необхідно жорстко пресингувати ті країни, які до цього часу улещують терористичні режими і рухи на кшталт "Хамасу і "Хезболли". Так, я кажу про Росію. Досить ділити терористів на корисних і шкідливих, своїх і чужих, менш і більш кровожерливих. Це терористи - без фарб, домішок і застережень. І з ними потрібно боротися, а не лобизаться.

Потрібно зізнатися собі - це війна світів: Європи двадцять першого століття і Сходу п'ятнадцятого. Європа давно пережила людожерські часи, вона пройшла цей цивілізаційний шлях. Східу тільки доведеться це зробити. І все, що сьогодні залишається - жорстке розмежування. Ніякий мультикультурний котел не здатен перемолоти такий наплив носіїв іншої віри, культури, традицій. Адже терористи, як правило, жителі Франції, вихідці з північноафриканських або близькосхідних країн. Треба чесно зізнатися: політика мультикультурності дала можливість зробити навалу - саме навалу - з боку Сходу. Нашестя варварів. Ми можемо скільки завгодно бути толерантними і заявляти, що це не пов'язано з релігією, але терористи це роблять за нас. Вони самі кажуть, заради кого та заради чого це роблять. Нам навіть нічого додавати не потрібно",- написав Леонід Канфер.

За словами Леоніда, в нього багато знайомих - вихідців з близькосхідних країн. Це прекрасні, освічені, культурні люди. Не можна сказати, що мультикультурність не дала сходів Це- неправда. Але йде війна. І всім нам - їм у тому числі - потрібно визначитися, на чиєму вони боці, які цінності для них головні.

Співчуття та скорбота за загиблими

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення