Епідемія жорстокості: на Донбасі хвора дитина стала жертвою восьмикласниці

 Intermarium

В Лимані школярі знущалися над хворим однолітком

Про це повідомляє поліція Донецької області.

“В одній із соціальних мереж співробітник ювенальної превенції виявила відео, на якому восьмикласниця б’є, принижує свого однолітка з обмеженими можливостями. Поліцейські встановили, що під час весняних канікул діти в компанії молодших і старших знайомих гуляли біля озера. 13-річна дівчинка підбігла до хлопчика, схопила його за куртку, почала його тріпати і ображати. Після цього вона змусила його робити принизливі речі, при цьому все, що відбувається, вона записувала на мобільний телефон. Хлопчик вирвався і втік до своєї хресної, але нічого їй не розповів”, – пояснили в поліції, повідомляє Сьогодні

Правоохоронці взяли на особливий контроль неповнолітню. За родиною, в якій виховується агресивна школярка, встановлено нагляд.

“Стосовно самої дівчинки, то директор школи каже, що вона потребує педагогічної уваги. Дівчинка дуже зухвала, як по відношенню до однолітків, так і по відношенню до дорослих. Батьки знають про проблеми з поведінкою їх дочки, проте жодних заходів не вживають” , – зазначили в поліції.

Нагадаємо, соцмережі шокували відео, на яких дівчата-підлітки жорстоко б’ють двох школярок з Чернігова .

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення