"Епіцентр вогневого протистояння": названа нова гаряча точка на Донбасі

 Обозреватель

В останні кілька днів село Водяне Донецької області стало епіцентром протистояння між українськими військовослужбовцями і російсько-терористичними угрупованнями в зоні конфлікту на Донбасі.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив прес-центр штабу АТО.

"Неспокійно було біля Водяного, яке вже кілька днів поспіль знаходиться в епіцентрі вогневого протистояння. В кінці доби тут бойовики тричі обстріляли наші опорні пункти з великокаліберних кулеметів", - йдеться в повідомленні.

Також на приморському напрямку терористи з мінометів калібру 82 міліметри били по позиціях ЗСУ поблизу Гнутового і Талаківки.

"Крім того, у Талаківці бойовики ввечері і вночі кілька разів використовували стрілецьку зброю і відкривали вогонь із гранатометів і озброєння БМП. Також під вогнем противника опинилися українські укріплення в районі Лебединського, Павлополя і Старогнатівки", - додали військові.

На донецькому напрямку після 18.00 бойовики двічі обстрілювали з гранатометів і великокаліберних кулеметів позиції сил АТО в адіївській промзоні, а з гранатометів найманці били по українських захисниках в околицях Кам'янки і Новгородського.

"На луганському напрямку за добу зафіксовано один обстріл. Близько 21:00 противник випустив 7 мін калібру 82 міліметри по наших позиціях біля Кримського", - інформували штаб.

"Всього за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 36 разів відкривали вогонь в напрямку українських військ, із них 16 обстрілів характеризуються як неприцільні. Втрат серед українських військових немає", - підсумували в повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення