Генерали їздять на машинах з "лівими" номерами - активісти

Начальник Головного управління МВС України в Дніпропетровській області Ігорь Володимирович Репешко їздить на машині з номерами , за якими числиться інший автомобіль. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав громадський активіст Олександр Слободенюк

"Щоранку під будівлю Головного управління національної поліції приїжджає скромний Мерседес-Бенц S-класу з державним номером АЕ 04-25 АС. З автомобіля виходить головний міліціонер області генерал Репешко і йде в свій кабінет захищати законність.

Відразу зауважу - Мерседесу вже не менше 10 років і коштує він відносно невеликих грошей.

Питання в іншому - номери АЕ 04-25 АС числяться за зовсім іншим автомобілем.

Так-так, ви все правильно розумієте - головний міліціонер області їздить на "лівих" номерах, більше того - швидше за все він їздить на "лівій" машині, яка знаходиться в арешті.

Вважаєте, що один генерал Репешко собі таке дозволяє? Тільки під Управлінням ви знайдете не менше п'яти автомобілів з подібною історією.

Наприклад, SsangYong Korando з держ. номерами АЕ 14-92 ВТ, під якими числиться Газель.

І така ситуація по всій країні - міліцейське керівництво їздить на "лівих" автомобілі з "лівими" номерами.

Як вони це пояснюють? Вони намагаються розповідати, що це номери оперативного прикриття і що автомобілі вони використовують із-за браку оперативного транспорту і багато інших казочок.

Угу, гідні пояснення - машина щоранку приїжджає під ГУ НП, всі знають, хто на ній їздить, але номери на ній оперативного прикриття.

А в цей час, в паралельній реальності, опера продовжують пересуватися по району пішки або на особистому автотранспорті, а слідчо-оперативні групи приїжджають із запізненням через поломки транспорту і просять на бензінчік.

До речі, як думаєте хто заправляє і ремонтує Мерседес генерала і за чий рахунок?",- написав користувач Фейсбук

За словами Олександра Слободенюка, треба побоюватися автомобіля з "лівими" номерами і міліціонером за кермом - якщо зіб'є або заподіє шкоди, то його неможливо буде знайти і притягнути до відповідальності тому, що він змиє кров з капота, повісить нові номери і знову поїде захищати законність.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення