Грабіжниця налякала таксиста голими грудьми

 СЕГОДНЯ

В американському штаті Луїзіана затримали грабіжників, які відвернули водія Uber голими грудьми і спробували відібрати у нього гроші. Про це повідомляє WDSU.

Потерпілий розповів поліції, що підвозив 22-річну Рейну Філлос (Rayna Fillos) і залишив їй свій телефон. У суботу вона подзвонила йому і попросила приїхати. Коли він постукав у двері, жінка з'явилася перед ним з голими грудьми. Водій вирішив, що над ним знущаються, і хотів піти, але Філлос схопила його за руки, пригорнула до себе, поцілувала і вкусила за язик.

Поки вона відволікала потерпілого, наспів її спільник – 24-річний Ентоні Кеннеді (Anthony Kennedy), який жив неподалік. Він пригрозив водієві ножем і почав вимагати гроші. У відповідь на відмову Кеннеді вдарив потерпілого по обличчю і вибив йому зуб. Після цього він попрямував додому, а Філлос прикинулася, що вона ні до чого, і залишилася з водієм.

Поліцейські за допомогою собаки-шукачі вистежили і затримали Кеннеді. Йому пред'явлені звинувачення в спробі збройного пограбування і в побоях другого ступеня. Філлос також була затримана. Її звинувачують в співучасті в збройному пограбуванні та побитті другого ступеня.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення