Граната біля магазину в Києві сполохала жителів Подолу

 СЕГОДНЯ

Вчора вранці на вул. Набережно-Луговій, 3, на Подолі в Києві виявили гранату, яка висіла над входом до магазину, де продають продукти і побутову хімію.

На місце викликали вибухотехніків, будівлю оточили. На щастя, граната виявилася муляжем. Поліція шукає жартівника, який її повісив.

За даними правоохоронців, те, що граната не бойова, з'ясувалося після огляду її вибухотехніками. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Раніше повідомлялося, що столичні правоохоронці розшукують зловмисника, який прив'язав до дверей квартири киянина муляж гранати. Так, "гранату" мешканці будинку на Єреванській вулиці помітили і повідомили про це правоохоронцям Солом'янського району. На виклик негайно виїхала слідчо-оперативна група районного управління і фахівці вибухотехнічної служби.

На місці правоохоронці виявили предмет, схожий на гранату. Щоб убезпечити людей, поліцейські евакуювали мешканців кількох поверхів і перекрили доступ людей в під'їзд. Після огляду вибухотехніків з'ясувалося, що до дверей квартири прив'язаний муляж гранати Ф-1 без порохового заряду і маркування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення