Харків’янина засуджено за те, що взяв за вухо чужу дитину

 Intermarium

У суді обвинувачений заявив, що не бив дитину, а тягнув її до дитячого майданчика, щоб знайти батьків

Харків’янина засуджено до двох місяців арешту за побиття чужої дитини, яка нібито розбила вікна. Такий вердикт виніс Київський райсуд. Як сказано в рішенні зі слів підсудного, в той нещасливий день він був удома і почув, як хтось розбив вікна, які були біля будинку. Дружина ж розповіла йому, що бачила хлопчаків, які напаскудили, і навіть вказала на одного з них

“Чоловік вийшов на вулицю, наздогнав дітей і штовхнув того, на якого вказала дружина. Після цього він схопив 9-річного хлопчика за вухо й потяг у бік дитячого майданчика, б’ючи по шляху”, — написано в документі. В результаті він завдав дитині численних травм.

У суді обвинувачений заявив, що не бив дитину, а тягнув її до дитячого майданчика, щоб знайти батьків. У цей момент до нього підійшов невідомий чоловік і, погрожуючи проблемами, змусив відпустити хлопця. Суд визнав чоловіка винним у вчиненні хуліганства і призначив йому покарання у вигляді двох місяців арешту. Також він повинен компенсувати потерпілій стороні 10 000 грн моральної шкоди.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення