Іноземець в Дніпрі вербував неповнолітніх дівчат у повії та планував продати їх в турецькі борделі

До суду направили обвинувальний акт стосовно іноземця, громадянина Туреччини, якого підозрюють в організації борделю та вербуванні неповнолітніх дівчат у повії. Про це повідомляє прес-службу прокуратури Дніпропетровської області.

"Прокуратурою Дніпропетровської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно 40-річного громадянина Турецької Республіки за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч.1,2 ст.149, ч.3 ст.302 та ч.3 ст.303 КК України (вербування, переміщення та передача людей, вчинене з використанням обману, шантажу та уразливого стану особи, з погрозою застосування насильства, з метою подальшої сексуальної експлуатації; створення та утримання місць розпусти та сутенерство, вчинені щодо неповнолітніх)", - йдеться в повідомленні.

За даними слідства, іноземець з метою одержання стабільних незаконних прибутків вербував мешканок міста Дніпра для подальшої їх сексуальної експлуатації в Туреччині.

"Використовуючи скрутне становище дівчат, шляхом умовлянь з елементами обману та шантажу, зловмисник переконували їх у доцільності та вигідності зайняття проституцією, гарантував безоплатне переміщення до Турецької Республіки та повернення назад до України, гідні умови мешкання, харчування, дотримання прав та інтересів, їх охорону та високу зарплату, приховавши дійсні відомості про умови праці та не маючи намір оплачувати дорогу додому та сексуальні послуги у повному обсязі", - прокоментували в прокуратурі.

Іноземець, за інформацією відомства, завербував трьох молодих жінок віком від 18 до 26 років.

Крім того, у серпні 2018 року обвинувачений орендував будинок у місті Дніпрі, у якому створив та у подальшому утримував бордель. Використовуючи особисті знайомства та інтернет-ресурси, чоловік організував клієнтів та дівчат, троє з яких неповнолітні, для надання послуг сексуального характеру.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення