Ірину Ноздровську поховали біля сестри

 Depo

У селі Демидів на Київщині попрощалися з юристом Іриною Ноздровською. На сільському кладовищі її поховали поруч із молодшою сестрою Світланою Сапатинською

Прощалися з Іриною Ноздровською у дворі будинку, де вона мешкала з батьками і донькою

Там її відспівував священик. Труну не відкривали.

"Іроди двох наших дочок вбили. Одну машиною збили, а другу закатували, бо хотіла, щоб все по правді було. Перед смертю Ірочка нам подзвонила. Сказала: "Дуже втомилася. Вже сьогодні нічого не робитиму. Хочу відпочити". Вона 200 метрів додому не дійшла. Недалеко від нашої хати її схопили, зв'язали. У машині її катували. А потім тіло викинули в річку. Сусід її наш найшов. Гуляв з собакою і побачив її у воді", - розповів батько Ноздоровської Сергій Савович.

Від дому до кладовища Ірину Ноздровську везли на катафалку. Люди йшли пішки.

За інформацією журналістів, на кладовище попрощатись із Ноздровською прийшли близько 200 осіб.

"Пробач, що не вберегли! Доню, хочу до тебе", - повторювала біля труни мати загиблої.

Нагадаємо, 8 січня директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко повідомив, що правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві юриста Ірини Ноздровської.

Тоді ж затриманому оголосили підозру. Поки що поліція не називає його ім'я і будь-яких подробиць розслідування.

Проте адвокати і родичі Ноздровської мають сумніви у тому, що затриманий за підозрою в її вбивстві Юрій Россошанський - реальний виконавець злочину.

Крім того, сьогодні батько Ноздровської Сергій повідомив, що Дмитро Россошанський винен у вбивстві ще одного мешканця села Демидів Олександра Альохіна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення