Ізраїль завдав ракетного удару по іранських об’єктах у Сирії

 Апостроф

Мати загиблих дітей в пожежі під Запоріжжям, рвалася в вогонь рятувати їх.

Так, сусіди намагалися гасити вогонь і тримали мати, яка рвалася в палаючу будівлю, тому що чула, що її дітки ще були живі.

"Мама кричала, діти кричали, а коли діти перестали кричати, вона пішла і повісилася. Вона тут бігала в істериці, її відтягували. Вона знову побігла - це буквально секунда була", - наводить слова очевидців видання.

Також стало відомо, як все почалося.

"Ми почули крик Юлі. Юля кричала - сюди було чутно. Ми вийшли, дивимося - дим. Викликали пожежників, люди почали збігатися. Потім чуємо - Юля перестала кричати", - розповіла свідок трагедії Ірина Оверченко.

В одному з сіл Запорізького району сталася пожежа в житловому будинку, в якому загинули двоє малолітніх дітей і чоловік, а мати дітей від пережитого наклала на себе руки.

Про це повідомляє ГУ Нацполіції в Запорізькій області.

18 січня близько 14:20 правоохоронцям надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл Запорізького району горить приватний будинок. На місці події працювали співробітники поліції, медики і ДСНС.

На місці події після гасіння пожежі в будинку було виявлено трупи чоловіка 1989 року народження та двох хлопчиків 2009 і 2014 років народження. Також за будинком на дереві виявлений труп господарки будинку, жінки 1987 року народження.

"У гостях родини перебував брат жінки 1989 року народження. Старший із неповнолітніх гуляв на вулиці, а коли повертався додому побачив дим у будинку та пожежу. Хлопець покликав по допомогу. Поштарка, яка проходила повз, допомагала гасити вогонь. Проте власними силами загасити пожежу до приїзду рятувальників не вдавалось. В цей час власниця будинку, у стані сильного душевного хвилювання, покінчила життя самогубством через повішання", - розповіли в поліції.

Неповнолітній в даний час знаходиться в відділенні поліції, з ним спілкуються поліцейські і працівники ювенальної превенції. Вирішується питання про подальше місця перебування дитини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення