''Я тебе вб'ю!'' На Київщині тиран по-звірячому побив дружину і дітей (фото)

 Обозреватель

У селі Гора Бориспільського району на Київщині чоловік по-звірячому побив дружину і дітей.

Старший син, який спробував заступитися за матір, потрапив до лікарні з розбитою головою. Цю історію розповіла у Facebook Лариса Барська у групі "Громада с. Гора"

"На вул. Польова, 41. П'яний, розлючений чоловік, не в змозі сформулювати відповідь, чи буде він макарони на вечерю, чи гречку, на очах у дітей став бити дружину", - пише вона

Поліція, як повідомляють очевидці, приїхала тільки через годину, проте чоловіка вона так і не заспокоїла. Як тільки копи поїхали, він закричав: "Так ти поліцію хотіла, так я тепер тебе вб'ю!".

"Старший син (14 років) намагався заступитися, і це перетворилося на криваве місиво. Папаша розбив на голові сина пляшку з вином. Молодший син увесь цей час дзвонив у поліцію. Вдруге поліція їхала 20 хвилин. На цей раз всіх забрала, і на швидкій відвезла до БЦЛ", - йдеться у повідомленні.

Хлопчикові зашили голову і руку. Чоловіка ж затримали лише на три години, за які його дружина з дітьми встигла зібрати речі і втекти. "Зараз вона з дітьми ховаються від тирана, вони налякані, побиті, майже без речей, документів, засобів", - пише Барська

У коментарях знайомі сім'ї пишуть, що чоловік намагається все обставити так, нібито це дружина вела себе неадекватно. Він нібито написав на неї вже кілька заяв і скарг

Як відомо, 11 вересня в Україні вступив у силу наказ Міністерства внутрішніх справ, що дозволяє поліції відразу ж на місці виклику убезпечити жертву від зловмисника.

Так, правоохоронці, які прибувають на місце виклику за фактом домашнього насильства, тепер мають повноваження виписати тимчасовий заборонний припис. Відзначається, що раніше це не було передбачено законодавством.

Даний припис може містити такі вимоги до кривдника:

- зобов'язує покинути місце проживання (знаходження) особи, яка постраждала;

- забороняє вхід і перебування в цьому місці;

- забороняє будь-яким можливим способом контактувати з потерпілою особою

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення