Як ми можемо стати щасливою нацією, якщо співчуваємо вбивцям, а не їх жертвам? - Стогній

Багато ґвалтівників та вбивць, які вийшли за "законом Савченко" вже знову опинилися за ґратами. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав журналіст, автор та ведучий "Надзвичайних Новин" Костянтин Стогній.

"Послухайте, мені до лампочки політичні пасьянси з Героєм України нардепом Савченко. Мене хвилює те, що багато вбивць і ґвалтівників, що вийшли за "законом Савченко", вже знову за ґратами. На чиїй совісті їх роздерті жертви? На совісті Савченко? На совісті голови Комітету, через який проходив цей Закон? На керівництві ВР (Парубій, Геращенко) або на совісті депутатів, що за нього голосували? В результаті їхніх дій для деяких громадян України наступили "тяжкі наслідки" і за це доведеться відповідати. А до тих пір, ми будемо періодично нагадувати про сюжет "Надзвичайних Новин" щодо серійного педофіла з Маріуполя. Його випустили за "законом Савченко". Наші журналісти зустріли маніяка на порозі в'язниці і задали питання: що він збирається зробити в першу чергу після звільнення? Розраховували, що він піде каятися і замолювати гріхи. Або піде до матерів загублених їм дітей... Але ні про яке каяття там не було й мови. Він прямо заявив: "Першим ділом я піду в церкву. І поставлю свічку за здоров'я Савченко!", - розповів Костянтин Стогній.

За словами журналіста, Надія Савченко, обіцяє засудженим довічно, також дострокове звільнення.

"Скажіть, ось як ми можемо стати щасливою нацією якщо співчуваємо вбивцям, а не їх жертвам?", - запитує журналіст

Нагадаємо, що суть "закону Савченко" полягає в тому, що суди зобов'язані враховувати засудженим кожен день, проведений у слідчих ізоляторах, як два дні відбуття покарання.

За "законом Савченко" вже звільнено майже 6 тисяч в`язнів

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення