Як зомбі: у Києві помітили дивних людей у вишиванках і з перевернутими прапорами

 Обозреватель

У Подільському районі Києва, на Андріївському узвозі, помітили дивних людей, які ходять у вишиванках, але з перевернутими прапорами України.

Їхні фото на своїй сторінці в соцмережі Facebook опублікував журналіст Денис Попович.

На знімку зображений Андріївський узвіз, на якому видніються близько 10 "неправильних" прапорів України.

За словами Поповича, коли цим людям натякнули, що прапор потрібно перевернути, вони тут же згадали про закони України.

"Коли цим типу патріотам у вишиванках інтелігентно натякнули, що прапори варто було б перевернути, то вони почали говорити про те, що Конституцію та закони України, де прописаний зовнішній вигляд державного прапора, придумали олігархи. Та так, що і слово вставити не можна було. Йшов третій рік війни..." - написав Попович.

Як зазначила в коментарі під постом журналістка Юлія Рябчун, дружина Дениса Поповича, цим "патріотам" від 50 років. На вигляд вони - як зомбі.

"Обличчя та очі у людей - просто як у свідків Єгови - агресивно зомбовані. Наша Соня перша помітила, каже, а чому у цих людей "прапор неправильний". Ми порівнялися з дивною ходою і цілком собі спокійно запитали - навіщо вони ходять із перевернутими прапорами. У відповідь чоловік із вусами в стилі Кобзаря почав кричати на весь Андріївський: "А ви хто такі? Ви представники олігархів? Чому ви в чорному? Ви яку віру сповідуєте? Анархісти" тощо.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення