Капітан Нацгвардії вимагав 500 доларів за допомогу з контрактом

 УНН

Правоохоронцями Об'єднаних сил затримано хабарника-офіцера зі складу Національної гвардії України, якого спіймали на вимаганні та одержанні хабара у 500 доларів за сприяння в підписанні контракту на проходження військової служби у визначеній військовій частині. Про це повідомив у вівторок речник Генпрокуратури Андрій Лисенко

"9 лютого 2019 року припинено злочинну діяльність військової службової особи правоохоронного органу - командира роти резерву однієї з в/ч Національної гвардії, капітана Національної гвардії України, який вимагав та одержав від громадянина С. неправомірну вигоду у сумі 13800 грн (500 доларів США) за сприяння в підписанні контракту на проходження військової служби в зазначеній військовій частині", - повідомив Лисенко у Facebook.

Після одержання другої частини хабара у сумі 7800 грн, правоохоронця затримано в порядку ст. 208 КПК України, предмет неправомірної вигоди - вилучено.

Наразі проводяться першочергові слідчі та процесуальні дії, після чого буде вирішено питання про повідомлення останньому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення